Tl: +47 9061 2731

Multilingual Kvalitet Digital Markedsføring

Linkbygging SEO

Lenkebygging på websider med høy autoritet

Linkbygging SEO er viktig for å øke synlighet på nettet.Søkemotorer legger mer vekt på en hjemmeside som har mange kombinerte lenker og aktiviteter på sosiale medier. Det er årsaken at vi gjennomfører seo linkbygging, markedsføring på sosiale medier og blogging for bedrifter.

Hvordan fungerer lenkebygging?


Før du skal lage tilbakelinker, bør du planlegge hvilke ord eller fraser som øker salget for din nettbutikk.Vi også tilbyr søkeord matrise for å finne lønnsomme søkefraser på søkemotorer som øker trafikk og salget.Hvorfor sier noen at linkbygging ikke fungerer?


Fordi de gir opp. I linkbygging må du ikke gi opp frem til du får resultatet. En annen fordel med linkbygging er at den hjelper til å redusere avkastninger på betal per klikk kampanjer. Vi har testet dette og kom frem til en beslutning at vi må kombinere SEO linkbygging og PPC for at en bedrift øker sin online synlighet. Det er viktig å optimalisere hjemmesiden din før man starter linkbygging prosessen. Vi kombinerer kampanjene med diverse tiltak. Ta kontakt med oss så skal vi se på ditt domene og hvor mange linker trenges for å rangere din hjemmeside for dine søkeord eller fraser. Vi beregner per søkemotor. For eksempel: Hvis du har en nettbutikk som skal rangeres for ordet "kjoler" i Norge, da må vi se på domene alder og linken som skal rangeres. Vi vil informere deg om hvor mange lenker som trenges og hvor lang tid det vil ta for å få hjemmesiden din topprangert i Google.no.

Linkbygging tilbys sammen med søkemotoroptimalisering (SEO)