Hold Øje Med Effektiviteten Af Din Markedsføring Kampagne

Hold Øje Med Effektiviteten Af Din Markedsføring Kampagne. Hvad hvis du for nylig har haft gang I en masse på markedsføring fronten men uden at have etableret en made at holde øje med responsen på? Nu ved du jo ikke hvad der har virket og hvad der ikke har? Er der noget du kan gøre nu før du fortsætter med dit markedsføring og potentielt bruger penge på mindre effektive markedsføring-forsøg?
For det første skal du ikke blive stresset over det. Du er langt fra alene. Faktisk er et af mine største udfordringer som markedsføring konsulent at få mine klienter til at tracke effektiviteten af deres forskellige marketing forsøg.

Det første du skal er at forstå hvor vigtigt tracking er og at sørge for at du har en plan på plads for at tracke alle dine fremtidige markedsføring aktiviteter. Den simpleste måde at tracke er at spørge hver ny klient hvor eller hvordan de fandt dig.

Det kan også være en god ide at inkludere en kode på alle brochurer eller flyveblade du distribuerer og at give kunden en grund til at tage den med når de kommer hos dig. Grunde til at komme med flyvebladet kunne være at få noget ud af et særtilbud eller at få noget rabat eller gratis bonus gaver.

Du kan også gøre det via telefonen eller internettet hvis det er sådan dine kunder køber hos dig. Bare bed dem om at give dig koden på brochuren eller flyvebladet når de ringer eller bestiller noget. Sørg for at kode er område- eller gruppe-specifik så du kan se hvad der kommer hvorfra.


Hvis du netværker eller taler til en gruppe og nogen giver dig et visitkort og siger ja til at få dine gratis nyhedsbreve eller emails så sørg for at du skriver i din kontakt-database hvor du mødte dem.

Så vidt som at tracke gamle marketing forsøg kan du overveje at spørge dine nuværende knder hvordan de fandt dig.

Du kunne lave en undersøgelse med et antal spørgsmål om kundetilfredshed som også indeholder spørgsmål for at finde frem til hvordan de fandt dig.

Hvis du har en håndfuld klienter som du arbejder tæt sammen med og du virkelig ikke ved hvordan de fandt dig kan du samle telefonen op og srørge dem.

Alle disse taktikker kan give dig en ide omkring hvilke af dine markedsføring forsøg har virket og hvilke du måske kan klare dig uden i fremtiden. Hvis du stadig er usikker så fortsæt med alle dine markedsføring planer, men sørg for at iværksætte tracking-metoder så du ikke ender i samme båd til næste år.

SEO Danmark