Multilingual Kvalitet Digital Markedsføring

Kontakt Maria Johnsen

Har du en webside som må optimaliseres for søkemotorer? Trenger du linkbygging, video promotering eller Betal per klikk håndtering? Vennligst send en kort beskrivelse av prosjektet ditt. Man godtar artikkelmarkedsføring og syndikasjon prosjekt på følgende språk: Dansk, Tysk, Svensk, Fransk, Finsk, Engelsk og Norsk. Det er noen nisjer som jeg ikke promoterer fordi de er i strid imot den norske lov som: promotering av gambling og pengespill, alkohol, hacking, våpen og rasisme. Si ifra til meg om det skulle være noe du lurer på.

Send din melding her:
administration @ maria-johnsen.com

Viktig!

Vi har i det siste fått en rekke henvendelser fra kunder som forteller at svindlere sender e-post i vårt navn. I e-postene blir du bedt om å oppgi ditt brukernavn og passord, samt fødselsdato. Du må ikke svare på slik e-post og du må ikke gi fra deg brukernavn og passord. Dette er spoofing og phishingforsøk og informasjonen vil bli misbrukt av kriminelle. Vi ser at svindlerne blir stadig bedre i norsk, men leser du teksten nøye, vil du ofte oppdage skrivefeil så vel som grove grammatiske feil. Men med stadig bedre norskkunnskaper vil forsøkene bli stadig mer avanserte.

Husk derfor at maria-johnsen.com ALDRI vil be deg om å oppgi passordet ditt. Det vil heller ikke banker og andre finansinstitusjoner. Gi aldri fra deg personlige opplysninger som brukernavn, passord, fødselsnummer og kredittkortinformasjon. Slett slik e-post umiddelbart. Vi bruker aldri vår epost til å sende ut reklame om våre produkter og tjenester.