SEO Danmark – Markedsføring Strategi

Det var nok at have en hjemmeside og nyhedsbrev I fortiden i forhold til at markedsføre på internet.Der er mange firmaer og industrieksperter som ubesværet bygger en følge af mange mennesker som læser deres blogs, melder seg op til nyhedsbrev, følger dem på facebook eller Twitter, køber deres info produkter og føler sig heldige når de får chancen at betale store penge for at arbejde med dem.

Men dog, den største flertal af firmaer der forsøger at bryde ind på internet markedet bruger væsentligt mange penge på internetsmarkedsføring end de faktisk tjener derfra. De har en blog, et nyhedsbrev, de ”tweetene”, men kun en håndfuld af mennesker køber deres infoprodukter og endda færre kontakter dem om deres tjenester. Så, hvad gør de succesfulde bedriftene som resten ikke gør?

Forskellen mellem succes og fiasko er at have en markedsføring strategi og plan.
Firmaer og eksperter som har brudt erfaring inden markedsføring starter med en strategi, skaber planen omkring strategien, og implementerer så elementerne i planen i en logisk ordning.

Du er nødt til at have en strategi og en plan. Forestil dig du har et jobinterview klokken 2:00. Klokken 1:00 sitter du ind i bilen og kører rundt i byen mens du leder efter den rigtige interview kontorbygningen. Klokken 2:00 når du stadig leder efter adressen siger du til dig selv ”hvorfor nåede jeg ikke at komme til tiden? Jeg har en dejlig bil? Måske skal jeg bruge en ny bil. Det er det jeg vil gøre. Jeg køber en ny bil og så er jeg der tidligere ved næste interview.”

Det lyder latterligt, ikke sant? Det er det! Men denne eksakte maden at gribe problemet an på, er den samme som firmaer tager til markedsføring. De bruger alt deres opmærksomhed og ressourcer på teknologien – levering metoden – og det går aldrig op for dem at de måske har brug for et kort. Hvad der endda er vildere, er at mange gange når du forklarer dem ”Du skal bruge et kort for at nå frem,” så hører de ikke efter fordi de ikke har tid til at købe et kort. De har det for travlt med at ”køre” for at stoppe langt nok tid før de kan finde ud af at nå frem.


For virksomheder der er seriøse omkring at gøre internettet til en kilde af indkomst, er dette en fin mulighed. Mens konkurrenterne kører rundt hovedløst, kan du bruge din tid og penge produktivt, bygge din forretning og nå dine mål. Så er du et af de firmaene der får andre til at ridse deres hoved og spekulere og spørge ”Hvordan gjorde de lige det?”

Bestill  Web Analyse