Digital markedsføring for rejsebranchen

For at en søgeoptimering kampagne kan få succes kræver det en kæmpe mængde forskning, analyse, og igangværende promovering. Google har yderligere 300 faktorer for rangering og mange af dem bliver ændrede og rettede hver eneste dag. Dette betyder at ens viden bør blive opdateret konstant og ens ekspertise skal finpudses for at tilpasse sig til landskabet som konstant ændrer sig, alt efter hvilke ændringer der er sket indenfor algoritmen.  Søgeoptimering (SEO)  kræver en fuldt integreret tilgang som inkluderer at købe aktier fra tekniske afdelinger, marketing medarbejdere, PR, og andre agenturer indenfor marketing

Processen bag SEO bør være en integreret del af enhver virksomhed som har som mål at etablere en betydelig tilstedeværelse på internettet. Evnen til at forbedre en hjemmesides synlighed med organiske søge resultater (også kendt som SERP) er et vigtigt værktøj som kan skubbe en virksomheds online tilstedeværelse mil foran den tilsvarende tilstedeværelse som konkurrenterne har.

Den udbredte prævalens af Pay Per Click (PPC) annoncer fremhæver hvor vigtig Search Marketing stadig er. Med Click Through Rates (CTR) til PPC er der stadig en større andel af publikummet at sigte efter indenfor Organisk Search. Top tre pladserne indenfor Organisk Search modtog i gennemsnit mere end 45% af alle Click Throughs. På mobile enheder såsom iPhone, iPad, og tablet lå resultatet på cirka 55%. Dette er en god indikator for de potentielle gevinster som trafik kan bringe når SEO benyttes på den mest effektive måde.

SEO sidder inde med mange værktøjer som kan prøve på at fremhæve det rigtige lokale sprog som dine Google søgningsresultater vises i. Dette arsenal er blevet forstærket på de sidste 12 måneder og mange nye værktøjer og tags er ved at blive udviklede for at fremme processen. Nogle af de vigtigste værktøjer i samlingen er:

  • Geografisk målretning i webmaster værktøjer
  • Specificering af hvert stykkes sprog integreret i koden
  • Implementering af den seneste rel=alternate href=”” tag, integreret i koden for at specificere stykkernes målgrupper indenfor både sprog og land
  • Alternativt, så er det nu muligt at specificere sprog og territorium i en XML Sitemaps URL
  • Korrekt implementering af sprogudvalg på din hjemmeside, så den er søgemaskinevenlig

Antallet af rejsende som vælger en cruise til deres ferie stiger år efter år, så det er fornuftigt at regne med at konkurrencen indenfor dominering af SEO i denne sektor også vil stige. Men når det er sagt, så er det vigtigt at nævne at hvis man ikke implementerer  søgeoptimering (SEO) på den bedste mulige måde (især i forhold til International SEO), så udelader man en kæmpe andel af potentielle indtægter. Disse indtægter vil konkurrenterne snuppe. Gør man dette, så ignorerer man hvordan ens brand præsenteres på internettet, hele verden rundt, via. søgemaskinerne. Der findes flere og flere værktøjer indenfor søgemaskiner som kan hjælpe hjemmesidernes ejere med at navigere de mere indviklede problemer, men der er simpelthen ingen erstatning for data og erfaring i sådan nogle store engagementer.

Det er vigtigt at man forstår præcis hvordan og hvorfor en vis hjemmeside klarer sig godt eller skidt. Med denne viden i baglommen er det meget lettere at skabe en langsigtet plan som integrerer SEO og social media  i hvert aspekt af virksomheden, for at drive trafik, konversion, og indtægt.