iværksætteri – Skab en god forretning Og indtjeningsmuligheder

Det er svært at undgå visse fejl, specielt når du står foran en situation for første gang. Faktisk er flere af de følgende fejl svære at undgå selvom du er en gammel kending.

Hvis mere en 50 procent af dine profitter kommer fra den samme kunde kan du være på vej mod store problemer. Selvom det er nemmere og giver bedre profitter kun at have med et lille antal kunder at gøre vil det gøre dig sårbar når en stor del af dit cash flow kun kommer fra en eneste kunde. Det blotlægger dig for den tendens at give dumt efter for at holde på dem. Du laver særlige investeringer for at tilgodese dine specielle behov. Og pludselig har du så travlt med det at du glemmer at skaffe andre kunder og indtjeningsmuligheder.


Du og dit team har en fantastisk ide. Du tilbringer måneder, endda år, på at implementere den ide. Når du endelig bringer den frem på markedet er ingen interesseret. Desværre var du så forelsket i ideen at du aldrig helt huskede at undersøge hvorvidt andre ville være indstillet på at betale for den. Du har gjort den klassiske fejl og ’bygget en bedre musefælde’. Gør din Markedsundersøgelser fra starten. Test ideen. Tal med potentielle kunder, mindt et dusin. Find ud af om der er et markedsgrundlag for din ide.

Hvad nu hvis du er verdens bedste sælger men behøver en til at køre biksen hjemme i kontoret. Eller du er et teknisk geni men behøver nogen til at finde kunderne til dig. Eller måske starter du og en ven firmaet sammen. I alle tilfældene deler du og din nye partner firmaet 50/50. Det kan se fint og retfærdigt ud nu, men eftersom jeres personlige og professionelle interessefelter udvikler sig I andre retninger kan det være en sikker opskrift på problemer.

Nogle entrepenører tror at de kan være den som spiller på de laveste priser på markedet og derved skabe store profitter på volumen. Vil du arbejde for en lav løn? Hvorfor vil du sælge til lave priser?

Sæt dine priser så højt som dit markede kan bære dem. Selvom du sælger mere og genererer en store penge-volumen til den lavere pris (hvilket ikke altid er tilfældet) er det ikke altid den bedste vej frem. Sørg for at have alle beregningerne i orden inden du bestemmer dig for en lav pris-strategi. Hav styr på alle dine fremtidige omkostninger.

Tjek dine virksomhedsforventninger. Normen er optimistiske salgs-projektioner, alt for korte produkt-udviklings tidsrammer, og urealistisk lave omkostningsudsigter. Vær altid konservativ i dine projektioner. Sørg for at have mindst lige så meget kapital som behøves for at klare dig gennem salgscyklussen eller den næst-planlagte financieringsrunde. Ellers sæt din forbrændingsrate lavere så det kan lade sig gøre.

Hvis dit firma er som de fleste har du hverken tid eller penge til at stile efter enhver spændende mulighed.
At koncentrere dig om indskærpede områder fører til bedre end det almindelige resultater som næsten altid overgår profitterne genereret fra diversificering.

Markedsføring På Dansk

SEO Danmark