PPC Danmark- Bør du benytte betal per klik reklamering

Hvis du har været i online markedsføring branchen i noget tid har du muligvis set PPC spise dine reklamepenge med meget lille eller intet resultat. Du efterforsker og vælger de hotteste ord, og brænder derefter igennem dit daglige budget på en time uden nogle salg. Denne myte med mega trafik producerer mega profit er lige netop det – en myte.


Trafik øger din søgemaskine placering. Det øger reklame via omtale. Trafik avler mere trafik, men når du betaler en portion for, hvert eneste klik du får – vil du meget gerne snart sælge produkter.
Du kan måske huske gruppesøgsmålet mod google. En gruppe af forretninger sagsøgte google under påstanden at google gjorde ikke nok for at undgå klik bedrageri så de tabte deres penge i googles PPC kampagner.


Efter min ydmyge mening, klik bedrageri er ikke skurken. For disse der ikke ved det, klik bedrageri er når en person udgiver Google reklamer og klikker på reklamer på egen hjemmeside for at tjene penge med ingen intention om at betale for det annoncerede produkt.

Som jeg nævnte, efter min mening var det ikke klik bedrageri der var skurken. Det var dårligt valg af ord og søgeordssætninger. Instruktioner til, hvordan man vælger og byder på søgeordssætninger er tilgængelige på PPC sider – så jeg vil ikke gå i detaljer om, hvordan bidding fungerer.
Det vigtigste er, hvis du vælger det mest populære ord eller frase vil din reklame vises i over hundredvis, måske endda tusindvis af søgninger per time. Det vil sige, du modtager hundredvis, måske endda tusindvis af klik per dag.

Hvis du sælger ” kjoler i store størrelser ”og du byder på ordet ”kjoler”. Hvem vil se din reklame og muligvis klikke på den? Mennesker der leder efter kjoler, børn der skriver en rapport i skolen om tøj og teenagere der ønsker at købe ”billige kjoler”. Med andre ord, mennesker der ikke vil have det du sælger.

De vil klikke på din reklame uden at læse det hele og tænke: ”Det her ønsker jeg da ikke.” og trykke på tilbage knappen. Husk, det koster dig penge for dem at klikke. Det koster ikke dem noget, så mennesker er for så vidt ligeglade med, hvad de trykker på.

Vælg dine søgesætninger omhyggeligt. Du ønsker klik fra besøgende som leder efter købe de du sælger. Retningsbestem din sætning. Byd på ”store størrelses kjoler” hvis det er det du sælger. Mennesker som laver brede søgninger leder bare. Mennesker som retningsbestemmer deres søgninger, ønsker at købe.

Får du mindre trafik? Ja. Vil du få flere salg? Måske, det kommer an på dit produkt og, hvor nem din side er at navigere, dine priser, osv.
Du skal bestemme dine PPC reklamer så kun købende besøgere klikker på dine reklamer.

Send Forespørsel om betal per klik (PPC)