Maria

Over 12 years we’ve been helping companies reach their financial and branding goals. We are a values-driven Multilingual Digital Marketing agency. Whatever your need is, we are here to help and won’t stop until you get the results you wish for.

Explore our  digital marketing process and packages.

CONTACT

SEO Norge

SEO i Norge er vårt spesialområde

SEO Norge– Har du en nettbutikk som trenger å komme opp på søkemotorene? En av våre kunder gikk fra #200 til #1 på 4 måneder. Hvordan? Vi optimaliserer din hjemmeside eller nettbutikk for å få topprangering på Google. De fleste bedriftene jeg samarbeider med, har benyttet seg av tradisjonelle markedsføringsmetoder som trykte medier, radio og fjernsyn. Men de har egentlig ikke forstått hvordan de skal dra nytte av alle de digitale verktøyene som er tilgjengelige, for eksempel sosiale medier, video, markedsføring via mobilnettverk og søkeoptimalisering (SEO).

SEO Norge er ikke bare et buzzword – det er en strategi som kan gi din bedrift en konkret konkurransefordel i det stadig skiftende digitale landskapet. Med økende internettbruk og et skiftende forbrukerlandskap, er det viktigere enn noen gang å være synlig på nettet. De tradisjonelle markedsføringsmetodene har ikke lenger den samme effekten som før. Forbrukerne søker nå etter produkter og tjenester online før de tar en beslutning. Hvis din bedrift ikke er synlig på de øverste resultatene på søkemotorer som Google, går du glipp av potensielle kunder.

SEO i Norge

Vår tilnærming til SEO Norge er grundig og strategisk. Vi starter med en grundig analyse av din nettbutikk eller hjemmeside. Dette inkluderer en gjennomgang av nøkkelord, konkurrentanalyse og teknisk vurdering av nettstedets ytelse. Basert på disse innsiktene utvikler vi en skreddersydd SEO-strategi som vil hjelpe deg med å klatre oppover på søkeresultatene.

SEO Norge – Bedre rangering. Økt konvertering. Flere kunder

En av nøklene til suksess med SEO Norge er å velge de riktige nøkkelordene. Dette handler ikke bare om å velge de mest populære søkeordene, men også de som er relevante for din virksomhet og har høy kjøpsabsorpsjon. Vi forsker grundig for å finne de søkefrasene som vil gi deg trafikk som konverterer til salg. Deretter optimaliserer vi dine nettsider og innhold for disse nøkkelordene, slik at søkemotorene enkelt kan forstå hva din nettside handler om.

Vår SEO Norge-tjeneste inkluderer også teknisk optimalisering av din nettside. Dette innebærer å forbedre nettstedets hastighet, sikkerhet og brukervennlighet. Søkemotorer som Google verdsetter nettsteder som gir en god brukeropplevelse, og vi sørger for at din nettside oppfyller disse kravene.

I tillegg til å optimalisere nettsiden din, fokuserer vi også på ekstern optimalisering. Dette innebærer å bygge høykvalitets lenker fra relevante nettsteder til din nettside. Disse lenkene fungerer som anbefalinger fra andre nettsteder og bidrar til å øke din nettsides autoritet og rangering på søkemotorene.

Vårt team av erfarne SEO-spesialister overvåker kontinuerlig resultatene og justerer strategien etter behov. SEO er en kontinuerlig prosess som krever tålmodighet og innsats, men belønningene kan være betydelige. Tenk deg å ha din nettbutikk øverst på søkeresultatene for viktige søkeord – det kan resultere i en jevn strøm av organisk trafikk og potensielt øke salget ditt betydelig.

Så hvis du ønsker å ta din nettbutikk til neste nivå og dominere søkemotorene i Norge, er SEO Norge tjenesten du trenger. Ikke la din bedrift gå glipp av den enorme muligheten som online søk kan gi. Ta kontakt med oss i dag, og la oss hjelpe deg med å oppnå topprangeringer på Google og andre søkemotorer. Vi er dedikert til din suksess og vil jobbe hardt for å hjelpe deg med å oppnå en synlig tilstedeværelse på nettet. Sammen kan vi ta din virksomhet til nye høyder gjennom effektiv søkeoptimalisering i Norge.

SEO eller søkemotoroptimalisering er en essensiell del av nettmarkedsføring. Hvorfor velge min SEO tjeneste? Jeg kombinerer en rekke unike strategier og verktøy som gir robust rapportering og sanntids kampanjeoptimalisering, støttet av mange års erfaring og ekspertise i å hjelpe utallige bedrifter som din med å navigere i det digitale markedsføringslandskapet. Denne kombinasjonen resulterer vanligvis i at våre kunder oppnår betydelig avkastning på sine markedsføringsinvesteringer i en brøkdel av tiden sammenlignet med tradisjonelle metoder.

Siden 2008 har jeg jobbet med en rekke nettsider innen ulike nisjer, både nasjonalt og internasjonalt. Jeg utarbeider en skreddersydd plan for din nettside eller nettbutikk, identifiserer salgsdrivende søkefraser og sikrer deres rangering på søkemotorer. Jeg oppfordrer deg til å sende oss dine prosjektkrav, slik at jeg kan utvikle en nettmarkedsføringsplan spesifikt for din virksomhet.

SEO Norge – Øk synligheten for din bedrift 

Driver du en virksomhet i Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger eller Trondheim? Ønsker du kanskje å oppnå rangering på tvers av hele Norge? Jeg styrker din synlighet på nett ved å implementere innovative metoder innen søkemotoroptimalisering. Jeg implementerer skreddersydde tiltak for hvert prosjekt, basert på våre kunders krav og ønsker.

Våre tjenester inkluderer:

  • Bygging av kvalitetslenker med høy TF, CT, DA (minst 30)
  • Økning av sosiale signaler
  • Merkevarebygging
  • Topp rangering på lokale og/eller globale søkemotorer
  • Økning i salg og omsetning
  • Video markedsføring
  • Innsending av RSS-feed
  • Blogging
  • Det er avgjørende å kombinere både SEO og PPC for å oppnå optimale resultater.

Dersom ditt budsjett ikke tillater PPC, er Jeg klare til å støtte deg gjennom organisk søkemotoroptimalisering.

Kom deg øverst på søkemotorene! Ta kontakt her