Maria Johnsen

Over 12 years we’ve been helping companies reach their financial and branding goals. We are a values-driven Multilingual Digital Marketing agency. Whatever your need is, we are here to help and won’t stop until you get the results you wish for.

Explore our  digital marketing process and packages.

CONTACT

PPC Administrering

PPC administrering for din bedrift. Prøv vår tjeneste for administrasjon av PPC-annonser for å utnytte det fulle potensialet til PPC-annonsering for bedriften din. Med et team av erfarne og sertifiserte PPC-eksperter tar vi en strategisk tilnærming for å skape, implementere og administrere høyytende PPC-kampanjer på plattformer som Google Ads, Bing Ads og sosiale mediekanaler. Målet vårt er enkelt – å levere konkrete resultater som driver bedriften din fremover.

Skreddersydde strategier for din suksess:

Ingen to bedrifter er like, og en en-størrelse-passer-alle tilnærming vil rett og slett ikke være tilstrekkelig når det kommer til PPC-annonsering. Derfor starter vi med å få en dyp forståelse av bedriften din, bransjen og målene dine. Vi utformer skreddersydde PPC-strategier som samsvarer med dine unike behov, slik at hver eneste krone som blir brukt, maksimeres for optimal avkastning.

PPC administrering

Omfattende søkeordforskning:

Søkeord er fundamentet for enhver vellykket PPC-kampanje. Prøv våre tjenester med omfattende søkeordforskning for å identifisere de mest relevante og høyytende søkeordene for din bransje. Ved å målrette de riktige søkeordene, sikrer vi at annonsene dine vises for det publikummet som mest sannsynlig vil konvertere, og som dermed genererer kvalitetstrafikk til nettsiden din.

PPC annonseadministrasjon

Overbevisende annonsetekst og kreativt innhold:

Å utforme overbevisende annonsetekst er en kunst. Våre tekstforfattere skaper engasjerende og overtalende annonsetekst som resonnerer med målgruppen din og oppmuntrer dem til å handle. Vi utvikler også iøynefallende visuelle elementer og multimedia for å forbedre annonsens appell, noe som øker klikkfrekvensen og konverteringene.

Strategisk budadministrasjon:

Budadministrasjon er en kritisk del av PPC-annonsering. Prøv vår strategiske tilnærming til budadministrasjon for å sikre at annonsene dine opprettholder optimal synlighet samtidig som de holder seg innenfor budsjettet ditt. Denne nøye tilnærmingen hjelper deg med å være konkurransedyktig i auksjonen, prestere bedre enn konkurrentene og oppnå kampanjemålene dine.

Datastyrt optimalisering:

Kontinuerlig forbedring er kjernen i vår tjeneste for administrasjon av PPC-annonser. Prøv oss, så overvåker vi nøye kampanjeprestasjonen, analyserer data og målinger for å identifisere områder som kan forbedres. Fra klikkfrekvenser til konverteringsfrekvenser tar vi datadrevne beslutninger for å optimalisere kampanjene dine, forbedre målrettingen og øke den generelle effektiviteten.

Gjennomsiktig rapportering:

Vi tror på full åpenhet. Når du prøver våre tjenester, vil du motta regelmessige, detaljerte rapporter som gir innsikt i kampanjeprestasjonen, inkludert nøkkelmålinger og resultater. Disse rapportene gir deg en klar forståelse av hvordan PPC-investeringen din genererer resultater og bidrar til veksten av bedriften din.

Hold deg i forkant med remarkedsføring:

Vår tjeneste for administrasjon av PPC-annonser går utover det første klikket. Prøv våre remarketing-teknikker for å gjenengasjere brukere som tidligere har samhandlet med annonsene dine eller nettsiden din. Ved å holde deg i tankene til potensielle kunder øker vi sannsynligheten for konverteringer og gjentakende forretninger.

Sammen for suksess:

Når du prøver vår tjeneste for administrasjon av PPC-annonser, ansetter du ikke bare en tjeneste – du får en dedikert partner som er investert i din suksess. Vi samarbeider tett med deg, gir ekspertveiledning og innsikter, slik at du kan ta informerte beslutninger som driver bedriften din fremover. I en digital verden der konkurransen er hard, kan en godt gjennomført PPC-kampanje utgjøre hele forskjellen. Prøv vår tjeneste for administrasjon av PPC-annonser for en omfattende løsning som hjelper deg med å utnytte kraften til PPC-annonsering, generere målrettet trafikk, øke konverteringer og drive bedriften din mot suksess. La oss håndtere kompleksitetene mens du fokuserer på det du gjør best – å drive bedriften din. Kontakt oss i dag for å prøve våre tjenester og heve din online tilstedeværelse for å oppnå dine forretningsmål gjennom strategisk og resultatorientert PPC-annonsering.

PPC administrering – Vi hjelper deg med å øke ditt konkurransefortrinn i digitale medier

Månedlig pris på drift av Google Adwords PPC

Kampanjen:

– Annonse produksjon
– Rapportering en gang per måned
– Optimalisering av kampanjene
– Optimalisering av landing side
Administrering av profesjonell pakke = 4200,- kroner per måned

Kampanjen:

– Annonse produksjon
– Rapportering en gang per måned
– Optimalisering av kampanjene
– Optimalisering av landing side
Administrering av Gull pakke = 6500,- kroner per måned

Maria Johnsens' Google Analytics Certificates

Bestill drift av PPC adwords kampanje
Store nettbutikker bør ha et nøkkelord matrise når de bestiller en PPC kampanje. For mer informasjon om nøkkelord matrise se her keyword matrix