Maria

Over 12 years we’ve been helping companies reach their financial and branding goals. We are a values-driven Multilingual Digital Marketing agency. Whatever your need is, we are here to help and won’t stop until you get the results you wish for.

Explore our  digital marketing process and packages.

CONTACT

Maria Johnsens böcker

Min resa som författare fick fart när jag stötte på Alexander Dumas samling, särskilt “Joseph Balsamo”. Inspirerad av hans arbete skrev jag min allra första fiktiva berättelse vid tio års ålder. Vid tretton års ålder hade jag skrivit mitt första manus, som jag stolt presenterade för en berömd filmproducent som hade kopplingar till min far. Detta manus fokuserade på temat fattigdom, påverkat av en av Dostojevskijs böcker som djupt påverkade mig. Jag strävade efter att bli en författare likt Dostojevskij, drivet av hans litterära skicklighet och djupa prestationer.

Efter att ha granskat mitt arbete visade filmproducenten intresse för att ha en konversation med mig. En kall, regnig onsdagsmorgon hämtade min far mig från skolan och tog mig till filmproducentens kontor. Efter artighetsfraser och att ha ställt de vanliga frågor vuxna ofta gör, bad han mig att läsa en del av min synopsis. Efter detta gav han värdefulla råd och sa: “För att verkligen skildra regnet måste du stå under det, uppleva det på första hand, och sedan skriva om det. Det är viktigt att fokusera på ämnen som har personlig betydelse för dig. Utforma en berättelse om dig själv, dina vänner och familj, och dina aspirationer.”

Dessa ord resonade djupt med mig, och jag gjorde det till en poäng att sätta dem i praktiken. Hans råd var verkligen ovärderliga, och även efter hans bortgång två år senare uppskattade jag och internaliserade visdomen han delade med mig.

Maria Johnsens böcker

Om Maria Johnsens böcker

Mina böcker är noggrant forskade facklitterära verk som visar upp mina innovativa tankar och idéer inom artificiell intelligens, cybersäkerhet, digital marknadsföring, blockchain, manusförfattande, filmskapande, investeringar och försäljning. Varje bok är utformad med största omsorg, med högkvalitativ tryckning och papper. På liknande sätt är mina skönlitterära böcker av exceptionell kvalitet och är avsedda att anpassas till långfilmer inom sina respektive genrer. Om du letar efter billig eller återanvänd litteratur ber jag vänligt att du utforskar andra alternativ.

Dock får mina följare och prenumeranter ibland möjlighet att få mina böcker gratis. Värdet på mina böcker överstiger £100, CAD, euro, japanska yen och USD, och jag tillhandahåller dem gratis till dem som verkligen behöver dem. För att förenkla din webbläsarupplevelse har jag omorganiserat den här sidan och flyttat mina böcker på främmande språk, skönlitteratur och poesi till sina egna dedikerade sidor, eftersom den här sidan blev överdrivet lång. Jag hoppas att denna justering gör det möjligt för dig att enkelt navigera genom min samling och upptäcka dina favorittitlar.

Om du är intresserad av att använda mitt manuskript för undervisning på postexamenivå är det tillgängligt för köp. Jag har upphört med att tillhandahålla komplimentära exemplar till universitet, eftersom detta arrangemang inte är ekonomiskt hållbart för mig.

Maria Johnsens böcker

Några av dessa böcker är utbildningsmaterial för grund- och forskarutbildning och undervisas vid universitet i Europa och Nordamerika. Sedan 2013 har jag skrivit 60 böcker på tyska, franska, engelska, spanska, svenska, norska, japanska och ryska. Om du vill köpa dessa böcker på Amazon eller Google Play och Google Books, skriv titeln i din Amazon- eller Googlesökning så hittar du boken och kan köpa den. Om du bor i länder som inte är listade nedan kan du gå till den närmaste Amazon-webbplatsen för ditt land och köpa där. Till exempel: Jag är norsk och i Norge köper vi produkter på Amazon.com. Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig. Om jag inte är tillgänglig svarar min assistent Helen Larsen och meddelar mig. Jag prenumererar ibland på mina böcker på Amazon KDP under en kort period. Jag brukar meddela när mina böcker kommer att vara tillgängliga gratis på mina Youtube-, Instagram-, Linkedin- och Facebook-kanaler.

Intäkterna från mina böcker går till att finansiera mina filmer. Som oberoende filmskapare är det mycket utmanande att säkra medel för en film utanför det traditionella studiosystemet. Varje intäkt jag får går till att kompensera min rollbesättning och besättning, säkra inspelningsplatser, täcka försäkringskostnader, hantera produktionsdesign, underlätta efterproduktion och stödja marknadsföringsinsatser. På grund av frånvaron av en agent och begränsad närvaro på digitala plattformar har jag svårt att generera tillräckliga inkomster för att finansiera mina filmer.

Tack för din tid och håll dig säker.🌹🤗❤️📕

Hur man får slumpmässiga människor att vilja köpa din produkt

Digital marknadsföring för e-handel

Avkoda hemligheterna bakom digital dominans med denna oumbärliga guide skräddarsydd för framgång inom e-handel. Från att definiera din målgrupp till att behärska sökmotoroptimering och sociala medier-taktiker – upptäck strategierna som har lett till sexsiffriga triumfer.

Med omfattande erfarenhet från de nordiska länderna, Tyskland, Frankrike, Storbritannien, USA, Japan, Sydkorea och Kanada ger denna bok en vägkarta för att ta ditt online-företag till oöverträffade höjder. Oavsett om du är en erfaren entreprenör eller bara börjar, lär dig hur du optimerar din webbplats, genererar trafik, ökar konverteringar och alltid håller dig ett steg före i de senaste trenderna i den ständigt utvecklande världen av e-handel.

Kindle

Pocketbok

Inbunden

Amazon Sverige

Amazon USA

Amazon  Kanada

Amazon  Storbritannien

Google Books

Google Play

Digital marknadsföring för e-handel

 

Vem är Maria Johnsen?

Maria Johnsen är en mångsidig person från Trondheim, Norge, som är engagerad i olika aspekter av film- och TV-industrin. Hon arbetar som investerare, författare, regissör, producent, poet och expert inom digital marknadsföring. Maria växte upp i en flerspråkig miljö och har följt en mängd olika akademiska intressen, inklusive informationsteknik, informatik, skönhetskonst och Kultur, datorteknik och filmproduktion.

Hennes prestationer har inte gått obemärkta förbi. År 2019 mottog hon International Star Award för sitt exceptionella ledarskap och innovation. Marias filmer, som finns tillgängliga på plattformar som Amazon Prime, har fascinerat publik i 175 länder. Förutom sina framgångar inom filmproduktion har hon skrivit 11 kommersiellt framgångsrika manus.

Marias inflytande sträcker sig bortom filmskapandet. Hon är en publicerad författare med 60 böcker på flera språk, som täcker ämnen från digital marknadsföring till artificiell intelligens. Hennes verk används i forskarutbildningar vid framstående universitet i Nordamerika och Europa.

Marias språkkunskaper är imponerande. Hon lärde sig franska under sin tid på en internatskola i Paris och behärskade senare koreanska och kinesiska medan hon studerade i Changchun, Kina. Hennes utbildningsresa tog henne till Sorbonneuniversitetet i Paris och Charkovs universitet i Ukraina, där hon fördjupade sig i konst, kultur och politisk ekonomi.

I Kina undervisade Maria engelska, franska och ryska till över 170 studenter, varav imponerande 70% fick stipendier för vidare studier i USA och Kanada. Trots erbjudanden om kinesiskt medborgarskap återvände hon till Norge för att fortsätta sin utbildning inom datorteknik och artificiell intelligens samtidigt som hon undervisade språk på ett folkuniversitet.

Marias entreprenörsanda ledde henne till att grunda Golden Way Media, ett företag som fokuserar på att marknadsföra företag globalt. Baserad i London, Storbritannien, driver hon både Golden Way Media Films och Golden Way Media, en digital marknadsföringsfirma i Norge. År 2016 erkändes Maria som en av världens främsta influenser inom digital marknadsföring av Onalytica. Hennes talanger sträcker sig över många områden, från filmskapande till digital marknadsföring, vilket gör henne till en verkligt anmärkningsvärd individ. Maria Johnsen har publicerat flera böcker inom områden som digital marknadsföring, konstgjord intelligens och försäljning.

Hennes fack- och skönlitterära böcker på tyska, svenska, franska, japanska, engelska och spanska kan hittas her: 

 Maria Johnsens böcker på engelska, franska, spanska, tyska, japanskaskönlitteratur och dikter.

Les livres de Maria Johnsen

Maria Johnsens böcker på engelska, franska, spanska, tyska, japanskaskönlitteratur och dikter.