SEO Norge

Har du en nettbutikk som trenger å komme opp på søkemotorene? En av våre kunder gikk fra #200 til #1 på 4 månder. Hvordan? Vi optimaliserer din hjemmeside eller nettbutikk for å få topprangering på Google. De fleste bedriftene jeg samarbeider med, har benyttet seg av tradisjonelle markedsføringsmetoder som trykt medier, radio og fjernsyn. Men de har egentlig ikke forstått hvordan de skal dra nytte av alle de digitale verktøyene som er tilgjengelig, for eksempel sosiale medier, video, markedsføring via mobilnettverk og søkeoptimalisering (SEO).

Multilingual Digital Marketing

Kom deg øverst på søkemotorene - Bedre rangering. Økt konvertering. Flere kunder

SEO eller søkemotoroptimalisering er en viktig del av online markedsføring. Hvorfor bør du velge oss? Vi kombinerer en rekke unike strategier og verktøy som gir en robust rapportering og kampanje optimalisering i sanntid, med mangeårig erfaring og ekspertise i å hjelpe utallige bedrifter som din med å navigere i det digitale markedsførings landskapet. Denne kombinasjonen fører vanligvis til at kundene våre oppnår en avkastning på markedsføring investeringene sine i løpet av en brøkdel av tiden sammenlignet med tradisjonelle metoder.

Vi har jobbet med mange hjemmesider i diverse nisjer siden 2008. Prosjektene har vært både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Vi setter opp en plan for din hjemmeside eller nettbutikk, finner salgsdrivende søkefraser og rangerer de på søkemotorer.
Du bør sende inn din kravspesifikasjon om prosjektet slik at vi lager en online markedsføringsplan for din bedrift.

Øk synlighet for din bedrift i Norge

Har du en bedrift i Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger eller Trondheim? Kanskje du ønsker å få rangering over hele Norge? Vi øker din online synlighet via bruk av nye søkemotoroptimalisering metoder. Vi gjennomfører diverse tiltak for hvert prosjekt som er basert på kundenes krav og ønsker.

Tjenestene går ut på:

– lenkebygging på høy TF,CT,DA mist 30
– Øke sosiale signaler
– Merkevarebygging
– Topprangering på lokale og/eller globale søkemotorer
– Øke salg og omsetning
– Video markedsføring
– RSS innsendinger
– blogging
– Det er viktig å kjøre både SEO og PPC for å få best mulig resultat.

Dersom du ikke har et stort nok budsjett, vil vi hjelpe deg via organisk søkemotoroptimalisering.

Maria Johnsen 2023