Maria

Over 12 years we’ve been helping companies reach their financial and branding goals. We are a values-driven Multilingual Digital Marketing agency. Whatever your need is, we are here to help and won’t stop until you get the results you wish for.

Explore our  digital marketing process and packages.

CONTACT

Animert Video Annonser

Oppretting av animert video annonser

Animert video for din bedrift – Fortellinger har alltid vært en fundamental del av menneskelig kommunikasjon og kultur. I vår bedrift har vi erkjent den dype kraften i fortellinger ved å bruke animert video og hvordan de kan påvirke vårt omdømme, forbindelser med kunder og vekstpotensial. Fortellinger har evnen til å engasjere, inspirere og formidle verdier på en måte som tradisjonelle markedsføringsmetoder ofte ikke kan oppnå.

En velstrukturert fortelling kan gi vårt publikum en følelse av tilhørighet og identifikasjon. Når vi bruker historier til å illustrere vår bedrifts reise, verdier og suksesser, gir vi kundene våre en mulighet til å knytte seg til oss på et personlig nivå. Dette skaper ikke bare lojalitet, men også en dypere forståelse av hvem vi er som selskap.

Videre har fortellinger en unik evne til å formidle komplekse ideer på en enkel og tilgjengelig måte. Våre tjenester og produkter kan noen ganger være teknisk utfordrende å forstå for vårt publikum. Gjennom bruk av fortellinger kan vi dempe denne barrieren ved å presentere informasjonen på en mer fengslende og forståelig måte. Dette gjør det enklere for kundene å fatte verdien av det vi tilbyr.

I tillegg kan vi gjennom fortellinger bygge broer mellom forskjellige kulturer og bakgrunner. Som et globalt selskap med et mangfoldig publikum, har vi muligheten til å bruke fortellinger til å bryte ned kulturelle barrierer og skape en følelse av fellesskap. Ved å inkorporere elementer fra ulike kulturer i våre historier, viser vi vår respekt og åpenhet for mangfold, noe som igjen kan styrke vårt omdømme som inkluderende og globalt orientert.

En annen viktig dimensjon av fortellinger er deres evne til å formidle etiske verdier og bærekraftige prinsipper. Vi kan bruke fortellinger til å fremheve vårt engasjement for samfunnet og miljøet, og vise hvordan våre handlinger som selskap bidrar til en positiv innvirkning. Dette kan bidra til å bygge tillit hos våre kunder og interessenter, og styrke vår posisjon som et ansvarlig selskap.

Samlet sett har kraften i fortellinger en dyp innvirkning på vår bedrift. Ved å bruke fortellinger som en integrert del av vår kommunikasjonsstrategi, kan vi engasjere, informere og påvirke vårt publikum på måter som gir varige resultater. Fortellinger har potensialet til å forme vårt omdømme, øke vår synlighet og forsterke vårt forhold til kunder, partnere og samfunn. Med min ekspertise kan jeg levere kraftfulle budskap til dine kunder på hele 18 forskjellige språk. Min stemmepålegging tjeneste gir liv til dine kampanjer og sikrer at din melding når ut til et globalt publikum. Uansett om det er en produktlansering, en spesiell kampanje eller bare en generell merkevarebygging, står jeg klar til å skape den perfekte stemningen for din video. 

 

Pris på animert video for 60 sekunder med to revisjoner 5000 kroner med norsk stemmepålegging

Egenskaper:
– 60 sekunder
– HD kvalitet
– musikk ( du kan sende inn din musikk)
– to revisjoner
– varighet: innen 4 dager
– med norsk stemmepålegging

Hva skal sendes inn:

– Din logo og hjemmeside
– For stemmepålegging, vennligst send beskrivelse av historie opp til 100 ord.
– musikk ( valgfri: 60 sekunder)

Animert video

Pris på animert video for 120 sekunder: med 3 revisjoner 10000 kroner med norsk stemme

– 120 sekunder
– HD kvalitet
– musikk ( du kan sende inn din musikk)
– tre revisjoner
– varighet: innen 4 dager
– med norsk stemmepålegging

Hva skal sendes inn:

– Din logo og hjemmeside
– beskrivelse av historie opp til 200 ord. Vi trenger dette for stemmepålegging.
– musikk ( valgfri: 60 sekunder)

Bestill din animert videoreklame for din nettbutikk

Hvorfor videoreklame med stemmepålegging?

Animerte 2D video gir en stor innvirkning på salget, som i sin tur bringer inn flere kunder. Gi de en svært underholdende video å se på, så vil du garantert få en positiv overraskelse. Disse animerte reklamevideoene understreker produkter eller tjenester slik at kunden blir oppmerksom på produktet. En av de mest effektive videoene er den animerte forklaringstjenesten (Forklaringsvideo)

Man kan forklare kundene hva man gjør og hvorfor bedriften bør fortjene deres oppmerksomhet. Med bare 10 linjer med tekst, kan man utforme en god animert video for å markedsføre virksomheten sin.

Det finnes en rekke andre videoer som man kan lage for din bedrift eller personlig bruk.

Hvis du har en travel virksomhet, kan du lage en vakker og informerende video. En kort morsom video gir en god del informasjon på en morsom og underholdende måte.

Informerende videoer kan også brukes for produkter. Animasjon er den perfekte måten å presentere produktene dine.