Maria

Over 12 years we’ve been helping companies reach their financial and branding goals. We are a values-driven Multilingual Digital Marketing agency. Whatever your need is, we are here to help and won’t stop until you get the results you wish for.

Explore our  digital marketing process and packages.

CONTACT

SEO Priser

SEO Priser som passer enhver bedrifts budsjett

SEO priser- Å skille seg ut i dagens digitale landskap er ikke lenger et valg, det er en nødvendighet. Bedrifter som ønsker å trone på toppen av søkemotorresultatene, må engasjere seg i den komplekse verden av søkemotoroptimalisering (SEO). I denne sammenhengen har Maria Johnsen etablert seg som en autoritet innen SEO og tilbyr en rekke priser for sine tjenester. 

Optimaliser nettstedet ditt med våre konkurransedyktige SEO Priser

Maria Johnsen starter sine SEO-tjenester med avansert søkeordforskning, en avgjørende grunnmur for en vellykket digital markedsføringskampanje. Dette innebærer en grundig forståelse av målgruppen, grundig analyse av konkurrenter og valg av søkeord som samsvarer med de spesifikke målene til bedriften. Ved å identifisere høyeffektive søkeord sikrer Maria at SEO-strategien er fint justert for å tiltrekke riktig publikum, generere kvalifiserte leads og forbedre generell synlighet i søkemotorer.

konkurransedyktige SEO Priser

Strategisk on-page-optimalisering:
Ved å anerkjenne den avgjørende rollen til on-page-optimalisering, bruker Maria Johnsen en grundig tilnærming for å forbedre relevansen og kvaliteten på nettstedets innhold. Dette innebærer optimalisering av metatagger, overskrifter og andre on-page-elementer for å harmonisere sømløst med de målrettede søkeordene. Målet er å skape en søkemotorvennlig nettstedstruktur som ikke bare forbedrer rangeringer, men også gir en positiv brukeropplevelse og dermed bidrar til høyere konverteringsfrekvenser.

Rimelige SEO Priser for småbedrifter

Utmærket innholdsoppretting:
Innhold er hjørnesteinen for SEO-suksess, og Maria Johnsen sine tjenester inkluderer omfattende innholdsopprettings- og markedsføringsstrategier. Ved å dra nytte av ekspertisen hennes utvikler Maria høykvalitets, engasjerende og relevant innhold som ikke bare treffer målgruppen, men også appellerer til søkemotorer. Dette innholdet distribueres strategisk over ulike kanaler, noe som bidrar til merkeautoritet, tiltrekker verdifulle tilbakekoblinger og genererer vedvarende organisk trafikk.

Skreddersydde SEO Priser for maksimal avkastning

Proaktiv lenkebygging:
Maria Johnsen forstår betydningen av en solid strategi for lenkebygging for å oppnå og opprettholde online autoritet. Hennes tjenester omfatter effektive strategier for lenkebygging, inkludert skaffelse av høykvalitets tilbakekoblinger fra anerkjente kilder, gjesteskribentoppføringer på relevante plattformer og fremme strategiske relasjoner innen online fellesskapet. Disse anstrengelsene bidrar samlet til forbedrede rangeringer i søkemotorer og økt synlighet i det konkurransedyktige digitale landskapet.

SEO Priser for nettbutikker

Lokal SEO:
For bedrifter med lokal fokus, utvides Maria Johnsen sine SEO-tjenester til omfattende optimalisering for lokal SEO. Dette innebærer finjustering av nettstedet for å harmonisere med lokale søkeforespørsler, administrasjon av lokale bedriftslister og aktiv oppmuntring av positive kundeanmeldelser. Lokal SEO er avgjørende for bedrifter som ønsker å tiltrekke seg kunder innen spesifikke geografiske områder og forbedre synligheten i lokale søkeresultater.

Tekniske SEO-auditer for topp ytelse:
Maria Johnsen gjennomfører grundige tekniske SEO-auditer for å identifisere og rette opp eventuelle problemer som kan påvirke nettstedets ytelse. Dette inkluderer analyse av nettstedshastighet, sikring av mobilvennlighet og håndtering av eventuelle tekniske feil som kan hindre søkemotorindeksering og gjennomsøking. Et teknisk optimalisert nettsted har større sannsynlighet for å rangere høyere i søkeresultatene, og Marias oppmerksomhet på disse detaljene sikrer en solid plattform for online suksess.

Datadrevet analyse og rapportering:
Vektleggingen av betydningen av datadrevet beslutningstaking inkluderer Maria Johnsen sine SEO-tjenester robust analyse og rapportering. Bedrifter mottar omfattende innsikt i ytelsen til deres online kampanjer, noe som gjør det mulig for dem å spore nøkkelmålinger og ta informerte beslutninger. Denne forpliktelsen til datadrevne strategier tillater kontinuerlig optimalisering, noe som sikrer at SEO-tiltakene justeres basert på sanntidsinnsikt for maksimal effektivitet.

Maria Johnsen sine SEO-tjenester tilbyr bedrifter en omfattende og dynamisk tilnærming til å forbedre deres online tilstedeværelse. Fra avansert søkeordforskning til innholdsoppretting, strategisk lenkebygging, lokal SEO-optimalisering og tekniske revisjoner, dekker hennes tjenester et bredt spekter av strategier som tar sikte på å maksimere synlighet, tiltrekke organisk trafikk og bidra til generell digital suksess. Med Marias dedikasjon til å holde seg oppdatert på bransjetrender og utnytte cutting-edge-teknikker, kan bedrifter som samarbeider med henne forvente ikke bare forbedrede søkemotorrangeringer, men også vedvarende vekst og konkurransekraft i det dynamiske online lands.

SEO Priser

 

SEO Priser: Skreddersydde Pakker for Din Suksess

Maria Johnsen’s SEO -tjenester har blitt hyppig anerkjent for sin eksepsjonelle evne til å levere resultater. Hennes priser reflekterer ikke bare hennes dyktighet, men også det faktum at hun har mestrert kunsten å plassere kundene sine i søkemotorernes søkelys.

Konkurransedyktige SEO Priser for Bedrifter

Her er noen av de positive kraftordene som beskriver hennes priser:

  • Skreddersydd Suksess: Maria Johnsen gir ikke en størrelse passer alle tilnærming. Hennes SEO priser inkluderer en skreddersydd strategi som er tilpasset hver enkelt klients unike behov. Dette sikrer at bedrifter får den optimale planen for å oppnå toppresultater i søkemotorer.

  • Eksperthjelp: Med Maria Johnsen’s SEO priser får du tilgang til ekspertisen til en etablert SEO -profesjonell. Hennes dype forståelse av søkemotoralgoritmer og trender sikrer at du får den beste veiledningen for å oppnå organisk vekst.

  • Resultatorientert: Hver krone investert i Maria Johnsen’s SEO -tjenester gir synlige resultater. Prisene hennes er en investering i økt synlighet, trafikk og konverteringer. Hennes priser er en indikator på den målbare suksessen du kan forvente.

  • Fremragende Omdømme: Maria Johnsen har et stellart omdømme i bransjen. Hennes priser gjenspeiler hennes evne til å opprettholde kvaliteten på tjenestene sine over tid. Du kan stole på at hennes priser gir deg den beste muligheten for å stige oppover søkemotorstigen.

Eksperthjelp til Rimelige SEO Priser

Du kan velge mellom to betalingsalternativer: enten per måned eller basert på kontrakt (minimum 12 måneders kontrakt, med et minimum på 3 nøkkelord for oppdraget). Valget avhenger av nøkkelordene og domenet ditt. Vi gjennomfører ulike tiltak for å optimalisere nettsiden din, og alle prosesser utføres manuelt.

Hvis du driver en virksomhet innen digital markedsføring, kan du outsource SEO lenkebyggingen til oss. Hvert prosjekt er unikt, derfor tilpasser jeg pakkene etter de spesifikke behovene til hver enkelt oppgave. Dette innebærer at jeg vil legge ned mer innsats for å øke din synlighet på nett.

For våre langvarige kunder tilbyr vi muligheten til å sende inn nye søkeord når de tidligere søkeordene allerede har oppnådd topp rangering på søkemotorene. Dersom du oppnår topp rangering for 9 søkeord eller fraser, vil vi begynne å jobbe med nye søkeord. Dette gir deg muligheten til å rangere for enda flere søkefraser og utvide din digitale synlighet.

SEO Priser for Bedrifter

Velg en av de SEO tjenestene nedenfor:

SEO basis

Kampanjene:
Topp 3 rangering av antall søkebegrep 1

– innholdoptimalisering
– relevans optimalisering
– markedsføring i sosiale medier
– Ny lenkebygging metode og artikkelmarkedsføring
– Rapportering en gang per måned

Pris: 6000 kroner 

SEO Bronse

Kampanjene:
Topp 3 rangering av antall søkebegrep 2

– innholdoptimalisering
– relevans optimalisering
– markedsføring i sosiale medier
– Google analytics
– teknisk SEO
– Rapportering en gang per måned
– Ny lenkebygging metodeog artikkelmarkedsføring

Pris: 12000 kroner 

SEO Gull pakke

Kampanjene:
Topp 3 rangering av antall søkebegrep 3
– innholdoptimalisering

– relevans optimalisering
– markedsføring i sosiale medier
– Google analytics
– teknisk SEO
– Rapportering en gang per måned

– Ny lenkebygging metode og artikkelmarkedsføring

Pris: 18000 kroner 

SEO Norge

Man har opprettet nye tiltak etter endringer som Google har gjort i sin søkemotor. Dersom du ønsker mer informasjon, vennligst send inn din web adresse, nøkkelord eller fraser og litt historikk om hva som ble gjort på din webside tidligere.