Maria Johnsen

Over 12 years we’ve been helping companies reach their financial and branding goals. We are a values-driven Multilingual Digital Marketing agency. Whatever your need is, we are here to help and won’t stop until you get the results you wish for.

Explore our  digital marketing process and packages.

CONTACT

PPC Administrering

PPC er en forkortelse for ”pay per click” eller betal per klikk kampanje. Til tross for de åpenbare fordelene med PPC markedsføring (Betal per klikk), er det mulige ulemper som kan utjevne disse fordelene. Et av de vanligste problemene assosiert med PPC markedsføring er uerfarenhent. Mange bedrifter prøver å bruke dette mest mulig lønnsomt som en reklame metode. Det å sende PPC annonser til en søkemotor som Google, gjør ikke opp for hele kampanjen. Strategisk drift av digitale markedskanaler gir gode og målbare resultater.
PPC markedsføring eller søkemotorannonsering krever en systematisk tilnærming for å sette opp annonser.

PPC markedsføring innebærer bruk av søkeord og bud for å få topplassering på en søkemotor for et ord eller frase. Det å få en topplassering på søkemotorene vil bidra til å øke trafikken, konverteringsanalyse og overvåking av kampanjene slik at et nettsted øker salg og profitt. Hvordan fungerer en betal per klikk kampanje for eksempel: Google Adwords PPC?

– Du oppretter en Gmail konto og aktiverer din Adwords
– Du sender ditt domene (webside) adresse til meg og jeg vil gjennomføre søkeord matrise, analyse av nøkkelord for å finne den beste strategien som hjelper deg med å betale minst mulig og selge mest mulig.

PPC administrering

PPC administrering – Vi hjelper deg med å øke ditt konkurransefortrinn i digitale medier

Månedlig pris på drift av Google Adwords PPC

Kampanjen:

– Annonse produksjon
– Rapportering en gang per måned
– Optimalisering av kampanjene
– Optimalisering av landing side
Administrering av profesjonell pakke = 4200,- kroner per måned

Kampanjen:

– Annonse produksjon
– Rapportering en gang per måned
– Optimalisering av kampanjene
– Optimalisering av landing side
Administrering av Gull pakke = 6500,- kroner per måned

Maria Johnsens' Google Analytics Certificates

Bestill drift av PPC adwords kampanje
Store nettbutikker bør ha et nøkkelord matrise når de bestiller en PPC kampanje. For mer informasjon om nøkkelord matrise se her keyword matrix

 

Man har opprettet nye tiltak etter endringer som Google har gjort i sin søkemotor. Dersom du ønsker mer informasjon, vennligst send inn din web adresse, nøkkelord eller fraser og litt historikk om hva som ble gjort på din hjemmeside tidligere.

Les mer her: SEO Norge

 

Maria Johnsen's google ads certificates in 2022

søkemotoroptimalisering